.::رعایت چند نکته برای داشتن ناخنهای محکم و سالم ::.
بسیاری از خانمها برای برطرف کردن مساله شکنندگی ناخنها، به متخصص پوست مراجعه میکنند. این موضوع کاملا طبیعی است زیرا داشتن ناخنهای بلند و زیبا حق شماست ولی برای داشتن ناخنهای محکم و سالم کافی است چند قانون ساده را رعایت کنید:
- هرگز ناخن و ریشه ناخنتان را نجوید و ناخن را از ریشه نگیرید.
- در صورتی که دستان تان با آب زیاد تماس دارد، برای جلوگیری از آسیب رسیدن به ناخن و نرم شدن آنها از دستکش استفاده کنید.
- برای شستن دستها از آب سرد یا ولرم به جای گرم استفاده کنید.
- بعد از حمام رفتن اقدام به گرفتن ناخنهایتان کنید.
- استفاده بیش از حد از لاک سبب خشک و شکننده شدن ناخنها میشود. لاک موجب میشود که سوراخ های سطح ناخن بسته شوند و کمبود اکسیژن پیدا کنند بنابراین استفاده نکردن از لاک در طولانی مدت میتواند همراه با رعایت بقیه اصول گفته شده باعث بهتر شدن وضعیت ناخن شود. پس تنها در شرایط خاص لاک بزنید، ضمنا از لاک پاککن هایی که پایه آستون ندارند، استفاده کنید.
- گاهی دلیل شکننده بودن ناخنها کمبود ویتامین a، b و e، آهن و کلسیم است که توسط پزشک این کمبود کشف شده و با تجویز مصرف ویتامینها در صورت صلاحدید سبب محکم شدن ناخنها میشود.
- بسیاری از بیماریهای پوستی هستند که خود را با شکنندگی ناخن نشان میدهند. گاهی از ظاهر ناخن نمیتوان به ماهیت بیماری پی برد. پس از ظاهر شدن ضایعات پوستی میتوان متوجه نوع بیماری ناخن شد که با درمان آن بیماریهای پوستی ناخن هم اصلاح میشود اما شایعترین عامل آن ضعف بافت پروتئین ناخن است که به صورت ارثی در خانواده وجود دارد و تنها میتوان با استفاده از کرمهای مرطوبکننده و چربکننده آنها را به طور نسبی درمان نمود.
- به طور کلی بهتر است با استفاده از کرمهای مرطوبکننده هر روز به ویژه در هوای سرد و خشک، ناخنها را مرطوب کنید.
- اجازه ندهید ناخنها بیش از حد بلند شوند.
- سعی کنید مواد غذایی غنی از آهن، زینک، ویتامین b و گوگرد مصرف کنید. مواد غذایی پروتئینی مثل گوشت قرمز، ماهی، لبنیات و تخم مرغ و همچنین سبزیجات تازه که غنی از اسیدهای آمینه، ویتامین B و گوگرد هستند، سبب سخت و زیبا شدن ناخنهایتان میشوند.
با زردی دندان ها چه كنیم؟
هر روز با خوردن مواد غذایی و حتی نوشیدنی هایی مانند چای یا قهوه باعث می شوید كه دندان های تان حالت زردی را به خود بگیرند و از حالت شفافی كه شما تمایل دارید، خارج شوند.
حال باید چه كاری انجام داد؟
-
جوش شیرین ماده ای است كه باعث سفیدی دندان های شما می شود. می توانید این ماده را بر روی مسواك خود بزنید و به دندان هایتان بمالید. البته باید دقت كنید كه مبادا آن را قورت دهید و در حین اینكه دندان های تان را با این ماده می شویید، دهانتان را از آب پُر كنید تا مبادا غلظت زیاد این ماده باعث از بین رفتن مینای دندان تان نشود.
- بعضی از مواد غذایی مانند
سیب و هویج باعث سفیدی دندان هایتان می شوند، زیرا این دو میوه، موادی دارند كه باعث می شوند رسوبی كه بر روی دندان های شما قرار دارد از بین برود و جرم روی دندان هایتان نیز پاك شود.
- نوشیدنی هایی مانند
چای و قهوه، و برخی میوه هایی كه دارای رنگ قرمز هستند مانند
گیلاس، تمشك و... باعث لكه دار كردن و تشكیل جرم روی دندان هایتان می شوند. پس برای اینكه این لكه های و جرم های قهوه ای و زرد، بر روی دندان های تان باقی نمانند، مدتی بعد از مصرف این مواد غذایی، مسواك بزنید.
- اگر شما فردی
سیگاری هستید، لكه های زرد هر چه سریع تر و بیشتر روی دندان های تان ظاهر می شوند، زیرا سیگار به دلیل نیكوتین بالایی كه دارد، رسوبات بسیاری را بر روی دندان های تان به جای می گذارد. راه حلی كه برای این مشكل پیشنهاد می كنیم این است كه هر چند وقت یك بار به دندانپزشك مراجعه كنید تا دندان های شما را جرم گیری كند.
- برای اینكه همیشه دندان هایتان براق و شفاف و سفید باقی بمانند، توصیه می كنیم كه سه بار در روز مسواك بزنید و مدت زمانی كه برای هر بار مسواك زدن توصیه می شود، سه دقیقه است. اگر بیشتر از سه دقیقه باشد، ممكن است مینای دندان تان آسیب ببیند و اگر كمتر از سه دقیقه باشد، باعث می گردد دندان هایتان به خوبی تمیز نشوند.
10 ماده غذایی برتر برای مصرف هر روز
ماده غذایی چند کاره
1. ماست ساده کم چرب یا بدون چربی نسبت به سایر محصولات لبنی کلسیم بیشتری در خود دارد و حاوی میزان قابل توجهی هم از سایر موادمغذی مثل پروتئین و پتاسیم است. خیلی مواد مفید دیگر هم جز اینها در خود دارد مثل پربیوتیک ها که برای سلامت نگه داشتن توازن باکتریایی در روده بسیار مفید است. همچنین افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، ماست را خیلی بهتر از شیر تحمل می کنند. ماست ساده که حاوی ویتامین D باشد تهیه کنید و می توانید خودتان هم کمی میوه به آن اضافه کنید. می توانید از ماست در دستورالعمل غذاها و نان و شیرینی هم استفاده کنید. ماست دوست ندارید؟ شیر کم چرب هم یک ماده لبنی بسیار عالی است که هر فنجان آن فقط 83 کالری دارد و می توانید خیلی راحت از آن داخل قهوه خود استفاده کنید تا آن سه سهم لبنیات که در روز باید استفاده کنید را مصرف کنید. موادلبنی هر نوع ماده مغذی که برای تغذیه سالم به آن نیاز دارید را در خود دارد و دقیقاً با توازنی عالی. هیچ گروه غذایی دیگری به این حد کامل یا مقرون به صرفه نیست.
2. تخم مرغ هم جزئی از این لیست است چون بسیار مغذی، مقرون به صرفه و عالی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است. تحقیقات نشان می دهد که اگر در وعده صبحانه خود از تخم مرغ استفاده کنید، کالری کمتری در طول روز مصرف خواهید کرد و بدون اینکه روی سطح کلسترول بدن تانتاثیر منفی داشته باشد، وزنتان پایین خواهد آمد. تخم مرغ همچنین حاوی 12 ویتامین و ماده معدنی ازجمله کولین که برای رشد مغز و حافظه بسیار مفید است می باشد. از تخم مرغ می توانید در هر وعده غذایی که دوست داشتید و به هر شکلی که دوست داشتید استفاده کنید.
3. آجیل به خاطر محتوی چربی بالای آن، آوازه چندان خوبی ندارد اما پروتئین، چربی هایی که برای قلب سالم هستند و محتوی آنتی اکسیدان های آن، می تواند آنرا جزء این لیست 10 تایی موادغذایی برتر بیاورد. رمز کار در مصرف آجیل کنترل سهم غذایی است. همه آجیل ها اگر در سهم های کوچک مصرف شوند، سالم هستند و تحقیقات نیز نشان می دهد که می توانند به پایین آوردن سطح کلسترول در بدن و کاهش وزن کمک کنند. چه پسته دوست داشته باشید چه بادام یا فندق، یک سهم 30 گرمی در روز می توانید از آجیل ها استفاده کنید. می توانید از آن در سالاد، سیریال صبحانه و غذاها استفاده کنید. به تنهایی هم تنقلات بسیار خوب و سالمی به شمار می روند.
4. کیوی جزء مغذی ترین میوه ها و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. یک عدد کیوی بزرگ، نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین می کند و همچنین منبع بسیار خوبی از پتاسیم، فیبر به شمار می رود و کیوی جزء تنها میوه هایی است که ویتامین A و E که جزء موادغذایی کم یاب هستند را هم در خود دارد. ظاهر زیبا و طعم جالب آن علاقه همه را به خوردن جلب می کند. می توانید آن را به تنهایی استفاده کنید یا داخل سالاد و دسر بریزید. همچنین به خاطر محتوی فیبری که دارد خاصیت ضد یبوست هم دارد.
5. گنه گنه الان دیگر در اکثر سوپرمارکت ها یافت می شود و یکی از بهترین حبوبات است. این ماده یک حبوبات قدیمی است که استفاده آن بسیار ساده است و سرشار از پروتئین (8 گرم پروتئین در هر یک فنجان پخته آن)، فیبر (5 گرم در هر فنجان) و آهن می باشد. گنه گنه همچنین محتوی مقدار قابل توجهی روی، ویتامین E و سلنیوم است که به کنترل وزنتان و پایین آوردن احتمال بیماری های قلبی و دیابت کمک می کند. پختن گنه گنه به اندازه برنج ساده است و می توانید آن را به تنهایی یا مخلوط با سبزیجات، آجیل یا گوشت مصرف کنید. علاوه بر گنه گنه می توانید جو، گندم سیاه، گندم کامل، برنج وحشی و ارزش را هم امتحان کنید.
6. حبوبات واقعاً برای سلامت قلبتان مفید هستند. حبوبات هم سرشار از فیبر حل نشدنی هستند که به پایین آوردن کلسترول کمک می کند و هم حاوی فیبر حل شدنی هستند که سیرتان می کند و به کاهش چربی های اضافه تان کمک می کند. همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین کم چرب، کربوهیدرات، منیزیوم و پتاسیم می باشد. می توانید از آنها در کنار غذا، در سوپ خورش و غیره استفاده کنید. میزان توصیه شده برای مصرف حبوبات، سه فنجان در هفته است.
7. ماهی سالمون نیز به خاطر محتوی اسیدچرب امگا 3 خود، جزء موادغذایی برتر است. تحقیقات نشان می دهد که اسیدچرب امگا3 به حفظ سلامت قلب کمک می کند به همین خاطر است که انجمن قلب در امریکا مصرف ماهی های چربی مثل سالمون را در هفته پیشنهاد می کند. سالمون بسیار کم کالری است (100 گرم آن چیزی در حدود 200 کالری دارد) و سرشار از پروتئین و آهن است و میزان بسیار پایینی چربی اشباع (چربی مضر) در خود دارد. ماهی سالمون را می توانید به صورت کبابی، آب پز یا پخته به همراه سس سالسا یا سایر سس های کم چرب به همراه سبزیجات تازه مصرف کنید. اگر سالمون دوست ندارید، می توانید از سایر انواع ماهی مثل ماهی تن کنسروی استفاده کنید.
8. کلم بروکلی امروزه به یکی از پرطرفدارترین سبزیجات تبدیل شده چون هم خوشمزه است و هم درتمام طول سال موجود است. بروکلی منبع بسیار خوبی از ویتامین A و C، ویتامین K که استخوان ساز است و میزان قابل توجهی فیبر برای کمک به سیر کردنتان و کنترل وزنتان می باشد. برخی تصور می کنند که بتا-کاروتین (ویتامین A) فقط در سبزیجات نارنجی و زرد رنگ یافت می شود اما کلم بروکلی منبع بسیار خوبی از این ویتامین به شمار می رود. کلم بروکلی را می توانید به صورت خام، بخارپز، سرخ شده، یا کبابی استفاده کنید. می توانید آن را در کنار غذا، در سالاد و سوپ استفاده کنید.
9. سیب زمینی شیرین یکی از خوشمزه ترین اعضای سبزیجات نارنجی رنگ تیره است که محتوی بسیار خوبی از ویتامین A دارد. می توانید آنرا جایگزین سیب زمینی معمولی کنید و قبل زا اینکه برای خوردن آن کره یا شکر استفاده کنید، حتماً شیرینی آن را بچشید و تا حد امکان کمتر از آنها استفاده کنید. هرچه بیشتر از موادغذایی مثل سیب زمینی که منبع خوبی از پتاسیم به شمار میروند هرچه کمتر از موادغذایی با سدیم بالا استفاده کنید، می توانید تاثیر سدیم بر فشارخون و پوکی استخوان را کاهش دهید. کدو تنبل، هویج، فلفل دلمه ای نارنجی هم سبزیجاتی تقریباً مشابه سیب زمینی شیرین هستند.
10. توت ها میزان بسیار قابل توجهی از فواید غذایی را در جثه کوچک خود جمع کرده است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان، بسیار کم کالری، و سرشار از آب و فیبر برای کمک به کنترل قند خون و سیر نگه داشتنتان می باشد. مزه شیرین آن میل شما به شیرینیجات را هم ارضاء می کند. تمشک آبی یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است. همه توتها را می توانید بعنوان طعم دهنده به غذاهای مختلف، از سالاد گرفته تا سیریال و ماست اضافه کنید.
.:: علت چاقی دور کمر چیست؟ ::.
آیا می دانید علت چاقی دور کمر چیست ؟ اگر می خواهید از چاقی دور کمر نجات پیدا کنید، باید بدانید که...
محققان میگویند کمتر از 5 ساعت خوابیدن در شب میتواند احتمال ابتلا به چاقی شکمی را در جوانان افزایش دهد! بررسیهای اخیر پژوهشگران آمریکایی نشان داده است جوانانی که کمتر از 5 ساعت در شب میخوابند، سایز دور کمر بالاتری دارند.
محققان دانشکده پزشکی وینستون سالم در کالیفرنیای شمالی پس از زیر نظر گرفتن هزار و صد فرد 18 تا 81 ساله به مدت 5 سال و بررسی میزان خواب شبانه آنها و میزان چربی دور شکم، چربیهای زیرپوستی و چربی عروقی متوجه شدند در جوانان زیر 40 سال کسانی که کمتر از 5 ساعت در شب میخوابند بیشتر به چاقی دور شکم مبتلا میشوند در این افراد چربی عروقی 32 درصد بالاتر از سایر افراد است در حالی که در افرادی که 6 تا 7 ساعت در شب میخوابند چربیهای عروقی 13 درصد و در افرادی که بیش از 8 ساعت میخوابند این میزان 22 درصد پایینتر است!